برنامه سالانه و تقویم اجرایی

برنامه سالانه و تقویم اجرایی پست های سازمانی مدارس

برنامه سالانه و تقویم اجرایی

برنامه سالانه و تقویم اجرایی پست های سازمانی مدارس

برنامه سالانه - تقویم اجرایی - برنامه سالانه طرح تدبیر-برنامه سالانه طرح تعالی-برنامه سالانه مدیر-برنامه سالانه معاون آموزشی-برنامه سالانه معاون پرورشی-برنامه سالانه معاون اجرایی-برنامه سالانه معاون عمومی-برنامه سالانه خدمتگزار-برنامه سالانه معاون فناوری-برنامه سالانه مشاور-برنامه سالانه سرپرست خوابگاه-برنامه سالانه معلم ورزش

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

تقویم اجرایی

برنامه سالانه

برنامه عمل

برنامه سالانه جدید

نمونه ای از طرح تعالی مدیریت مدرسه

دانلود رایگان برنامه تعالی متوسطه اول

نمونه تکمیل شده طرح تعالی مدیریت متوسطه دوم

فایل ورد برنامه تعالی مدیریت مدرسه

دانلود رایگان برنامه عملیاتی مدارس متوسطه اول

دانلود رایگان طرح تعالی مدیریت متوسطه دوم

پوشه طرح تدبیر

پاورپوینت برنامه تدبیر

دانلود رایگان برنامه سالانه مدارس ابتدایی 1400-1401

دانلود رایگان برنامه سالانه طرح تدبیر مدارس ابتدایی

دانلود برنامه تدبیر

خودارزیابی طرح تدبیر

جدول طرح تدبیر

تعریف طرح تدبیر

دانلود رایگان برنامه تعالی مدیریت مدرسه

طرح تدبیر ابتدایی 400-401

دانلود طرح تدبیر 400-401

دانلود رایگان فرم شماره 6 طرح تدبیر

دانلود رایگان فرم شماره 2 طرح تدبیر

دانلود رایگان طرح تدبیر مدارس ابتدایی 401-1400

دانلود رایگان طرح تدبیر 401-400

دانلود رایگان طرح تدبیر 401-1400

نمونه تکمیل شده فرم شماره 4 طرح تدبیر

نمونه تکمیل شده فرم شماره 2 طرح تدبیر

نمونه تکمیل شده طرح تدبیر مدارس ابتدایی

مستندات طرح تدبیر

  • ۰
  • ۰

برنامه سالانه و تقویم اجرایی کاملترین نمونه ها

مدارس براساس این مجموعه تلاش خواهند نمود تا در چارچوب اهداف، سیاست ها، برنامه ها و مقررات نظام آموزش و پرورش با شناسایی امور قابل بهبود، براساس شرایط، امکانات و ظرفیت های مدرسه (منابع انسانی، فضا، تجهیزات و...)، حمایت های اولیاء و سایر نهادها و مؤسسات برنامه ریزی نموده و اقداماتی هر چند بسیار محدود و کوچک در جهت ارتقای عملکرد مدرسه انجام دهند. بنابراین مدیران ضمن اجرای برنامه های از پیش تعیین شده در سطوح بالاتر سازمانی باتحلیل و درک عمیق وضعیت موجود مدرسه و با نگاه واقع بینانه و باانگیزه بهبود وضعیت مدرسه برنامه عملیاتی را تنظیم و اجرا می نماید. این اصل که انتظار از مدیران باید متناسب با شرایط، منابع و اختیارات باشد، قطعا مورد توجه مسئولین و بازدیدکنندگان خواهد بود.

سازماندهی دروس عملی (کاربردی)(1)اگر دروس عملی به خوبی برنامه ریزی ولی خوب سازماندهی نگردند ، خیلی زود کلاس دچار هرج و مرج خواهد شد . هیچ چیز را برای اولین بار در کلاس درس به آزمایش نگذارید ، مگر آنکه خودتان از قبل آن را تجربه کرده باشید . در ضمن اگر کاری را که می خواهید در کلاس درس انجام دهید از قبل آماده کرده باشید ، می توانید از اتلاف وقت در کلاس جلوگیری نمایید .

1- قبل از شروع درس ، مواد لازم را بررسی کنید .

مطمئن شوید که مواد موجود برای استفاده آماده شده اند . شاید باز کردن در یک بطری چند دقیقه بیشتر طول نکشد ولی از نظر دانش آموزان چندین ساعت طول می کشد و نتیجتأ احساس خستگی می کنند و کلاس به سمت بی نظمی پیش می رود .

2- مواد مورد نیاز خود را در جعبه ها و ظروف برچسب دار قرار دهید .

ارزش این عمل زمانی آشکار می گردد که آنها مربوط به درسی می شوند که در آینده نزدیک دوباره باید آن را تکرار نمایید و نتیجتأ استفاده از روش فوق باعث می شود که از اتلاف وقت برای جمع آوری و سازماندهی دوباره مواد مورد نظر اجتناب کنند.

3- اجازه دهید دانش آموزان کلاس به شما کمک کنند .

اجازه دهید دانش آموزان در تهیه و توزیع مواد و تجهیزات به شما کمک کنند ، این عمل هم باعث می شود که دانش آموزان از تجهیزات مراقبت بیشتری کنند و هم باعث صرفه جویی در وقت می شود . وقت زیادی را برای مرتب نمودن مواد مورد نیاز پیش بینی کنید ، هر چند که در دفعات اول این زمان به مراتب بیشتر خواهد بود .

4- مطمئن شوید که برای کلیه دانش آموزان کلاس مواد مورد نیاز را تهیه نموده اید .

یا حداقل مطمدن گردید که به اندازه ای مواد آماده نموده اید که دانش آموزان بتوانند به صورت دونفره و گروهی مشغول گردند ، زیرا در صورت عدم مشغول نمودن دانش آموزان به انجام یک کار آنها ممکن است اقدام به انجام کار به روشی نمایند که ممکن است برای شما خوشایند نباشد .

5-در ارتباط با تکلیف خواسته شده از دانش آموزان ، دستورالعمل های مختصر و مفیدی را به آنها ابلاغ کنید .

از دانش آموزانی که به نظر می رسد نسبت به موضوع تدریس بی توجه بوده اند ، سئوالاتی را بپرسید تا مطمئن شوید گه آنها نیز موضوع درس را فهمیده اند ، تکرار پاسخ به سئوالات آنها و تکرار در رفع اشکالات این دسته از دانش آموزان باعث تقویت آموزش دیگران نیز می شود .

6- توضیحات خود را به طور جذاب ارائه دهید .

اگر روش صحیحی را برای بیان گفته های خود دنبال نکنید ، هنگامی که راجع به موضوعی وارد بحث و گفتگو می شوید ، دانش آموزان علی رغم شوق و علاقه اولیه برای گوش دادن به سخنانتان ممکن است دلزده و مأیوس گردند.

7- مقررات رفتاری سختی را وضع کنید .

بی انضباطی نه تنها با فرآیند یادگیری منافات دارد ، بلکه می تواند خیلی هم خطرناک باشد .

8- از ایجاد وابستگی دانش آموزان به نظرات و پند و اندرز های خود اجتناب کنید .

به دانش آموزان بیاموزید که خود اتکا و خلاق و مبتکر باشند و در صورت برخورد با مشکل (هنگام انجام و یا کشف چیزی ) به همدیگر کمک کنند .

9- دانش آموزان را از نظر روند فراگیری باهم هماهنگ کنید .

در طی فعالیت های کلاسی با همه دانش آموزان کلاس درس صحبت کنید . هر کدام از دانش آموزان ممکن است در مقایسه با دیگر همکلاسی های خود دارای سرعت یادگیری متفاوتی باشند . به همین علت برای این که بعضی از دانش آموزان از دیگر همکلاسی های خود عقب نیافتند ، باید هر چند گاه ، بین فواصل تدریس آنها را باهم هماهنگ نمود .

10- فعالیت دانش آموزان در کلاس درس را به معرض سنجش بگذارید .

وقت پایان کلاس را به سنجش کار دانش آموزان اختصاص دهید ، به این دلیل که ممکن است شما وقت کافی برای رجوع به تک تک دانش آموزان کلاس نداشته باشید . این نوع سنجش باعث می شود که شما قادر باشید نوعی بازخورد به همه دانش آموزان بدهید.

با توجه به تفاوت مدارس در منابع، امکانات و اقتضائات وهمچنین سیاست آموزش و پرورش در افزایش آزادی عمل و اختیار مدیران در تصمیم گیری ها و تدبیر امور مدرسه، عملکرد مدارس با وضعیت قبل خود سنجیده می شوند و در میزان پیشرفت با یکدیگر مقایسه نمی شوند.

نظرات (۱)

به جمع کاربران بلاگ بیان خوش آمدید.
این یک نظر آزمایشی است.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی